verkiezing provinciale voorzitter Groen! Vlaams Brabant

Groen!Sociaal Rotselaar

draagt Johan Hamels voor als provinciaal voorzitter

 

Groen!Sociaal Rotselaar draagt Johan Hamels voor als provinciaal voorzitter en ondersteunt dus hierbij zijn kandidatuur.

 

Tijdens de voorbije verkiezingscampagnes kon onze groep kennis maken met Johan. Wat we hebben gezien en ervaren, maakt dat we er van overtuigd zijn dat hij die taak goed zou opnemen. Sommigen van onze groep hebben hem nog meegemaakt toen er hier coalitiebesprekingen waren, ook toen kon de groep op zijn politiek advies rekenen.

 

Johan kan mensen motiveren. Tijdens de campagne heeft hij vaak – met veel humor en met veel engagement – mensen over de streep getrokken om nog net iets meer te doen. “Niet te schatten”, hebben we vaak onder elkaar gezegd.

 

Een deel van die motivatiekracht kwam van de positieve feedback die we kregen bij wat we lokaal organiseerden: onze publicaties, of als we een actie deden, of meededen… Dan volgde er opbouwende kritiek, en telkens ook: gewoon een bedankje.

 

Het was trouwens ook altijd duidelijk en goed afgesproken wat er verwacht werd van een vrijwillig engagement. Niet iedereen springt handig om met een weblog, sommige mensen schrijven niet graag teksten en zijn beter in iets anders – we werden op een heel diverse manier aangesproken…

 

En vooral: Johan ging er zelf ook helemaal voor, vanuit een eigen engagement. Zo is het prettig om te werken, om samen te werken.

 

Johan is volgens ons in staat om een dynamiek tot stand te brengen in de provincie, om mensen, groepen, mandatarissen samen te laten werken in en voor dat globale project dat we met zijn allen delen.

 

Simonne Vandewaerde en Elke Valgaeren

Gemeenteraadsleden Groen!Sociaal Rotselaar

Dirk Vansintjan, gewezen gemeenteraadslid Agalev/Groen! Rotselaar

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s