Gemeente Rotselaar begaat bouwmisdrijf voor Rock Werchter

De gemeente Rotselaar heeft op zaterdag 23 juni een landweg verhard en grachten gedempt tussen de Achterheidestraat en de Dijlekant. Voor deze werken heeft het gemeentebestuur geen bouwvergunning. De werken zijn gebeurd in functie van het busverkeer van en naar het Rock Werchter festival. De gemeente Rotselaar heeft deze illegale werken uitgevoerd met belastingsgeld. Ze kaderen ook helemaal niet in het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan. Groen!-Sociaal verwacht van een gemeentebestuur met een burgemeester-kamerlid en een schepen-senator goed bestuur en respect voor de wetgeving. Welk signaal geven zij hiermee de burger?

Groen!-Sociaal Rotselaar eist dat deze wegen en grachten in hun oorspronkelijke staat hersteld worden.

bouwovertreding5bouwovertreding3bouwovertreding4

Een Reactie op “Gemeente Rotselaar begaat bouwmisdrijf voor Rock Werchter

  1. DEGOUTANT… maar het verwondert me niet van de bewoners van Rotselaar… Al de keren dat ik getuige was, door de gemeenteraadszittingen in het publiek bij te wonen, van de ‘gangsterpraktijken van Claes en Co’. Ik heb me vaak afgevraagd: waar zitten de mensen van deze gemeente?! Waarom reageert niemand? Hoe komt het dat die ‘kliek’ hier zo’n zware dingen kan uithalen?!
    En zie, blijkbaar is er nog niks veranderd. De Don Quichote Dirk blijft echter moedig voort strijden en aanklagen. Chapeau. Hierbij een hart onder de riem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s