Bicycity

halfnegen, ik ben klaar om deel te nemen aan de fietstocht naar en door Brussel van de Fietserbond. Afspraak om kwart over negen aan de kerk van Rotselaar.

Getwijfeld tot gisteren, maar ik zal toch meefietsen van Rotselaar over Leuven en Overijse naar Brussel en terug. samen goed voor 90 km denk ik. Voor de wielertoeristen die luidkeels pratend mij wakker maakten vanochtend om 6 u toen ze langs de molen flitsten, is dat niets. Ik zal het moeten hebben van een basisconditie volleybal en trappenlopen in de molen…

Relinde neemt vanmiddag een rondleiding in de molen van mij over, en dat op moederdag… Ik heb voor het eerst mijn volledige rondleiding uitgetikt zodat anderen al eens makkelijker kunnen inspringen.

Oh, ja! Door het artikel gisteren in de Standaard kwamen er meer dan 200 mensen een kijkje nemen op deze blog. Beetje spannend, maar ja dat is de bedoeling van een blog zeker?

2 Reacties op “Bicycity

  1. Is moederdag niet pas dit weekend. Of vieren ze dat daar op de molen een weekje vroeger?

  2. Tja, Lien: dat heb je als modeldochter goed gezien. Het was mijn vrouw, Relinde, die zich van week vergist had en een beetje verontwaardigd was dat geen van ons daar iets van gehoord had.
    Eigenlijk deze week ook niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s